Народите в Европа няма да търпят още дълго да им се натрапва мултикултурализъм

Европа не без основание носи титлата Стар континент. Държавите, намиращи се на територията й, винаги ще бъдат европейски държави, каквито и съюзи и профсъюзи да мерят мерак и сили.

България има хилядолетна история! Моето искрено съчувствие за новоизлюпените държави, както и за тези с измислена история. България е раят на Земята. Тежко им на тези, които не знаят какво имат. Нещо повече, заради ниска самооценка не си пазят питомното, а гонят дивото!

Разбирам, че заради злобата и комплексарщината, заради културния и етнически тюрлюгювеч, заради отсъствието на стародавна история и заради наличието на държавност от има-няма нЕколко века, които се сборуват скромно на едната ми ръка, някои лишени от смисъл човечета, чрез натрапване на мултикултурализъм, желаят стръвнишки да съсипят това, което си нямат.

Искат да заличат различието на индивидуалностите, символиката, отличителните белези и многообразието на красотата на Европа, смазвайки ценностите, културата, религията и знанието, градени с огромни усилия, духовна отдаденост и просвещение през вековете. Който все още не вижда, нека повтори като мантра следващото изречение, дано му просветне.

Европа е бутиков хилядолетен музей! В Европа живее най- старата цивилизация!

Не може да допускаме всеки примитив и античовек да влиза в поприще, съграждано с нечовешки усилия, ръководено от духовност, образователно и културно просвещение, за да съсипва бижутата на морала, културата и архитектурата, безспорен белег на Цивилизацията, просто защото скача по дърветата и трябва да прояваваме толерантност към този акробатичен номер.

Можем да му кажем добре дошъл, само когато пришълецът се съобрази с порядките на живот в чуждата къща и след като се отнесе уважително към репутацията, и историята на държавите в Европа.

Едва когато се осъзнае, че не може да се натрапват утопични правила в чужд дом, просто защото на някой сополивец така му харесва, ще дойде и провидението, че инициаторите на антихуманизма са жалки нахалници и бездуховни, проматериални плазмодии, следвани от безлични пионки със стъклен поглед.

Ако не се прозре навреме, че народите в Европа няма да търпят още дълго да им се налага усещането на безизразност на самоличността, то неизбежно в употреба ще влезе най-адекватната самозащитна реакция! А именно, нахалниците и политиката им ще бъдат хванати за ревера и безкомпромисно ще бъдат изхвърлени извън собствения ни дом, в който никак не са желани, поради липса на добри обноски.

Когато влезеш в чужда държава, в чужда къща, ще се съобразяваш със законите, правилата, традициите и вероизповеданието на тази държава. Още повече, че тя влиза добросъвестно в услуга на новодошлия. Народът й веднъж ти дава подслон, храна и лекарства, заплатени от джоба на всеки данъкоплатец и втори път, ти осигурява уважение в аванс! В този случай, си длъжен да почиташ всички порядки! Ако нещо не ти харесва, взимаш си бохчата и заминаваш там, откъде си дошъл!

Цвета Кирилова, Фейсбук