Народът спечели! Д-р Менгеле повече няма да е министър на здравеопазването

Кабинетът на Борисов, който е кабинет на репресии и геноцид подава оставка. Част от този омразен кабинет е и д-р Менгеле – Петър Москов. Най-после българите ще може да си отдъхнат от зулумите, които той направи.

Най-голямата му неадекватна идиотия беше да се вземат пръстови отпечатъци в болниците, като по този начин болните да бъдат третирани, като престъпници. Такава простащина се оказа, че няма никъде по света, може би само в Северна Корея.

Да не забравим и последната му неадекватност, която щеше да засегне всички учители в страната. Той щеше да ги подкара да минават всяка година през психологически прегледи, нещо нечувано по света, но явно за България няма проблем.

Отърваваме се от един психопат, като Петър Москов и това много радва българите, дори повече от самата оставка на Бойко Борисов. Изводите, които може да си направим е, че Петър Москов беше избран да бъде министър на здравеопазването от някаква криминална шайка престъпници – РБ, които едвам са получили 7% избирателен вот. Нещо съвсем анормално и неестествено. Затова и съвсем заслужено Бай Ганьо от Банкя потъва заедно с деформаторите, които си назначи.