НАТОвецът Каракачанов направи българската армия за истинско посмешище на празника ѝ!

Натовецът Каракачанов направи българската армия за истинско посмешище на празника ѝ!

Организираният военен парад от военния министър се оказа парад на бойна техника от времето на Съветския съюз и Варшавския договoр.

Радостни дядовци показваха на внуците си ракетната техника С-125 Нева , на която са служили в края на 70-те години. Някои дори обясняваха и недостатъците на ЗРК ( зенитно-ракетен комплекс),с който Каракачанов на практика показа колко безпомощна е българската армия.

Особен интерес за децата представляваше неостаряващият камион с огромни гуми от съветско време „Урал“. И тук дядовците показаха завидни познания. Все пак като войници преди 35-40 г. са обслужвали и лъскали точно тази неостаряваща и вероятно вече непригодна бойна техника.

Притеснение в гражданите предизвикаха и странно пушещите бойни самолети, които също са произведени от Съветския съюз за нуждите на Варшавския договор.Черния дим, който излизаше от соплата им не остана скрит от публиката.

Офицери от резерва стояха с наведени глави – определиха този парад като национално предателство, което Каракачнов е извършил, тъй като по този начин е
предоставил информация за беззащитността на България, а липсата на натовска техника ясно показа, че за тях ние продължаваме да бъдем ненадежден партньор и няма как да е иначе, когато армията се ръководи от най-обикновен доносник и агент от Държавна сигурност.

Източник: Bnews.bg