Национален Протест решиха: „Възраждане нямат повече нужда от нас“ Продължаваме напред

Приятели, съмишленици, съратници повече от седем години работим всеки ден тук и на терен сред хората, прочели сме стотици хиляди писма в страницата и на електронната ни поща.

Дълго търсихме изхода за българския народ от тъмнината в която ни вкараха партийните секти и понякога лутайки се в тъмнината допускахме и грешки, залитахме към бездната или пък се препъвахме, но някой ни възпираше да паднем.

За седем години, някои от администраторите си тръгнаха по своя воля, други бяха освободени по волята на колегите си, трети просто не спазваха етичният кодекс на поведение и бяха изтривани от човека създал страницата.

За седем години опознахме хиляди хора, срещнахме се с хиляди човешки съдби, помогнахме на стотици, организирахме стотици неща. Но нещо все липсваше, за да стигнем до стъпала преди изхода.

Всички сте наясно, че на последните парламентарни избори една част от нас подкрепиха ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“ и им помогнахме да получат един забележителен резултат за стандартите на изборните шашми в България. Благодарим и на Вас, за вярата в Нас и затова, че подкрепихте онези, които посочихме!

Но всичко това беше до днес…

Оттук нататък, ние Екипът зад „Национален Протест срещу Безобразията в България“
продължаваме сами напред. В два поредни дни правехме онлайн събрания, и след гласувания стигнахме до решението, че ПП “ Възраждане“ нямат повече нужда от нас, вече са забележим политически субект и могат да действат и без нашата помощ, затова и писахме, че продължаваме напред.

Както знаете, ние сме свикнали да ви изненадваме, а вие сте свикнали ние да сме последователни в действията си, затова от днес, се завръщаме към обичайното си темпо и амплоа на борци срещу статуквото, без да се притесняваме, че ни припознават с политически субект.

Светлината се вижда, останаха само стъпалата пред нас, но изкачвайки се по тях, ще трябва ЕДИНСТВО и ВЯРА, че можем да победим лошите!

Нищо не е приключило, тепърва всичко предстои!

От създателя и екипите зад Национален протест!