Национален Протест са сезирали шефовете на Фейсбук!

Четири от тези пет профила са създадени след 2013 година, два от тях през 2017 година, но според Фейсбук всички те едновременно, са публикували тук в страницата този виц за Цветанов и шефа му през 2011 година!!!

Интересно ни е как го правят този номер да докладват всички профили, че са публикували нещо, когато профила, който е качил този виц, дори вече няма права за Страницата?!!!

Цензурата на Троловете на Герб, не е без помощта на админите на Фейсбук – България и след като вече цяла седмица се занимават да ни докладат и блокират, ние предприехме мерки.

Сигнали с такива невъзможни неща според самите собственици на Фейсбук, вече са на бюрата им и виновните за това ще си понесат вината! Не е възможно пет профила да се обединят в един, за да публикуват едно нещо на едно място в едно и също време в една публикация! Но уви според помощниците на Цв.Цв. е възможно!

Скандала ще е международен и Огромен – Цецко, не знаеш с какво си имаш работа! Рушиш имидж на компания за милиарди и ще си го отнесеш от тях, твоите съпартийци също!!!

Атанас Калев

<
>