Не фалшивите новини са проблемът на ГЕРБ, а фалшивите пътища, които се превърнаха в емблема на едно катастрофално и фалшиво управление!

Евродепутатът Николай Бареков отново изригна с убийствен коментар по така наболялата тема с некачествените пътни настилки, повод за които бе трагедията, погубила живота на 17 души преди седмица.

Ето какво пише той:

*публикуваме без редакторска намеса

„Напрежението в Своге и на много места в държавата заради скапания асфалт ескалира! Хората нямат съмнение, ча некачествените, разбит, опасни, дори нови, пътища навсякъде се дължат на парите под масата. Ако щете на “парите в кутии за обувки” (по терминологията на фамозния Гешов, апропо, от друг голям грабеж -санирането). Навсякъде – и на северозапад и на изток и на магистралите е филм на ужасите, а са изчезнали десетки милиарди. ГЕРБ имат огромен проблем с асфалта. ГЕРБ се борят с фалшивите новини напоследък, но те имат фундаментален проблем с друго фалшименто – фалшивите пътища, които превърнаха в емблема на едно катастрофално и фалшиво управление. Фейк нюз трудно се доказва, но фейк пътят убива хората всекидневно. Няма измъкване, защото пробойните са като лунни кратери и в резултат на 10-15 години колосални систематично организирани пладнешки кражби от бюджета и еврофондовете. “Обръчите от фирми” са обхванали като ракови метастази цялата държава и цялото управление на ГЕРБ от върха до селата. Нелепият опит на разни крадливи кметове от ГЕРБ и БСП да спасяват главата на “безценният кадър” Нанков само затвърждава верността на обществените прозрения: Бяхме ограбени и затова мрем в катастрофите. Катастрофирала държава.“

Източник: Bnews.bg