Не харесвам политиката на ГЕРБ, не ми допадат мафиотите в редиците им. Вредни са за България и българския народ

Няма да се занимавам повече с тези избори. Всички мислещи са наясно, че ако служебният кабинет беше разкостил управлението на ГЕРБ – само да им изкара по някоя далавера, ако действаше по разработките на ДАНС и ГДБОП за кметове на ГЕРБ, никога тази партия нямаше да дойде на власт.

Не на тези избори, а завинаги. Това е положението. Никой не плюя и по никой не храча – така ги виждам нещата и не смятам,че съм далеч от истината.

След като знаеш, че една партия има 800 000 души администрация, трябва да си луд, за да не смениш шефовете им и да очакваш да не гласуват за тези, които са ги назначили и им предоставят заплати от парите на данъкоплатците.

Не го крия и никога не съм го крил, но заради предизборната кампания замълчах. Преди нея много пъти съм го писал и казвал в прав текст – Румен Радев прави грешки, груби при това. Не знам, от страх за живота си ли – нямам обяснение.

В служебния кабинет има безспорни експерти и специалисти, но това не е достатъчно. На президентските избори българите гласуваха против ГЕРБ, а не защото Румен Радев е уникален и незаменим. Очакаха след това да бъде назначено антиГЕРБерско служебно правителство. Сега ГЕРБ можеше да е трета политическа сила. Не харесвам политиката на ГЕРБ, не ми допадат мафиотите в редиците им. Вредни са за България и българския народ.

А защо БСП е втора политическа сила, а ГЕРБ първа – част от отговора се съдържа в изреченията по-горе.

Стоян Тончев, Фейсбук