Не лъжи, Краско, ти, който се добра до министерския пост, а сега отдаваш чест на най-големия рушител на държавността – Борисов

КАРАКАЧАНОВ, ЛЪЖИТЕ – ПРИ НОЗЕЕЕ!

Какво му остава на Краско Каракачанов, дето омете всички партии само и само да стане министър, да брани кабинета.

Няма друг ход. Дори е длъжен. Само че не е длъжен да лъже!

Ето, например, какво каза тази сутрин в една телевизия: „Хубаво е когато си опозиция да протестираш, но да не рушиш държавността!” Ами, господин военен министър, нали сега ти отдаваш чест на най-големия рушител на държавността – Борисов!

Да ти припомням ли, че една година като опозиция- ГЕРБ начело с него, вилняха по площадите в София, саботираха – не дебатираха, работата на народното събрание, Пожарникаря газ пикаеше, че не е на власт! Властта е неговата изпепеляваща страст и виагра! Подигра се с парламента като сложи за председател една некадърница, завършила рабфак право! Подигра се с депутатите, когато те обсъждаха оставка на негов министър/ !/, а твоят сегашен вожд, Каракачанов, риташе топка като квартален хлапак. В коя държава премиер нахлува без покана, с охраната си, като гангстер на заседание на висшия орган на третата независима власт – съдебната? За каква държавност ми говориш, когато за 6 години / от 2011 до 2017 година / правителството на злополучния ти премиер Б.Б. не е събрало 16 милиарда данъци! Кой руши държавността, Краско – опозицията или управляващата твоя коалиционна партия ГЕРБ?

И не само тази манипулативна лъжа изрече, пак за БСП: „когато всяко управление е свързано с провал и предсрочно сваляне след протести на улицата, да „говориш колко си велик и как ще оправиш нещата“ е чисто политически ход!” Да ти припомня ли кое правителство е наистина свалено от народни протести, а не от парите на Сорос и номерата на ЦРУ? Ами това е на твоя любим Бойко – февруари 2013 година! Кой премиер, Краско, е изпращан с шест живи факли, със стотици хиляди протестиращи не пред парламента , а в цялата страна? И твоят храбър сегашен премиер избяга най-позорно! Кой го свали втори път – не Румен Радев, а два милиона и двеста хиляди избиратели, които му казаха в очите – махай се!

Борисов няма три мандата, а три опита да изкара мандат! Този също няма да свърши до край! Брани Борисов, брани кабинета, Каракачанов, ала не пробутвай черни лъжи!

Славея Маринова, Фейсбук

Източник: Bnews.bg