Не ни трябват избори, трябва ни РЕВОЛЮЦИЯ!

За неразбралите – всички социологии сочат (а и се доказва през последните 10 ГОДИНИ), че над 70% от „избирателите“ ще гласуват за БСП, ГЕРБ и ДПС. Над половината от тези гласове са купен, контролиран и манипулиран вот.

Няма как през избори да се промени системата, защото тя се възпроизвежда именно чрез контролираните от самата система избори. ДС мафията в лицето на партиите на статуквото контролира прокуратура, ДАНС, МВР, ЦИК, държавната администрация и местната власт, а именно те ‘правят“ изборите, народа само легитимира „резултатите“.

А за същият този народ няма никакво значение дали ГЕРБ ще управляват с ДПС, или БСП ще управляват с ДПС, резултата е един и същ – за народа мизерия, за дебелите милиарди. А и ако някоя нова формация ентусиасти все пак мине 4-та процента и влезе в НС, ще бъде сдъвкана, компрометирана и изплюта от статуквото за не повече от година-две. Виждали сме го. Междувременно ще поставим нови рекорди по грабеж, бедност, корупция и несвобода на словото. Това ли искаме?

Остава единственото решение – будните, непримиримите, свободните, да се дигнем и да ударим силно – протести, бунтове и гражданско неподчинение с една цел – отстраняване на Цацаров-пазителя на мафията и отстраняване от участие в избори на партии участвали в управлението и ограбването на страната. Гражданска Революция срещу партийното статукво.

Едва тогава, когато свалим оковите на съдебната система и разчистим политическият терен може да предложим нови проекти и алтернативи. И честни избори. Без ченгета, комунета, мутри и корпулентни бизнесмени. С криминални престъпници чрез избори контролирани от тях не можеш да се пребориш. Тази битка се води на улицата.

БОЕЦ вървим по своят път и се надявам, че осъзнаващите тази истина стават все повече. Това е пътя, другото е агония в омагьосаният кръг на отчаянието и безнадежността.

Автор: Георги Борисов Георгиев, Фейсбук