Не ни трябват Велики Сили – Трябват ни Велики Хора!

Публикувайки вчера сценария за това как да се измъкнем от кризата, и подчертавайки дебело, че имаме Програмата как да се измъкнем без партии от блатото за срок точно от две години.

Днес чета коментари от типа.

– Българите не искат ЕС?!

Естествено, че няма да го искат, защото българите нищо не разбраха от ЕС, но ако искате да затворим и врата на онези наши 2.5 милиона сънародници в Европа и да им кажем – сори но вие повече не ни интересувате.

– После чета защо, щяло да има наблюдатели външни над президента?!

Ако искате, да го направим без наблюдатели от различни страни и да се случи същото както сега, че и по – лошо!

– Гледам, че никой не коментира факта, че всичко ще се решава само и единствено от хората и цялата конституция ще се гласува на Референдум, но за сметка на това ме питат, защо ще приемаме помощ от Германия – те хората в Германия живеят зле, затова.

И не на последно място, гледам че много хора пропускат факта, че ще бъдат наказани всички виновни за прехода, но пък за сметка на това – чета Вие искате да яхнете народа.

Нищо не искаме, искаме само и единствено да се събудите и да си повярвате, че искате да живеете много по – добре. Всичко останало, ще го направят онези на които Вие се доверите и издигнете и които Вие изберете, защото така пише в Сценария и вместо да го гледате умно – започнете умно да мислите.

Пак казваме Не ни трябват Велики Сили – Трябват ни Велики Хора!

Но докато минат първите две години от новото начало, за да се случи всичко ще ни трябват и Наблюдатели и Гарант за Честност и Прозрачност и най – вече Справедливост!

Атанас Калев