Не се ли налапахте, не се ли наживяхте в тоя Парламент, не се ли наядохте на кюфтета в стола?

Днес бяхме в Парламента за да видим за пореден път, че дневния ред на властта и нашите избраници е различен от проблемите на хората.

Докато цяла България се вълнува от това, какво ще става с децата им,

защо от 01.01.2020 г. вие нямате да имате право дори да се скарате на детето си, защото това ще се води психическо насилие, нямате да имате право да го карате да учи, ако има двойки, няма да имате право да му кажете нищо, което да засяга неговите чувства, защото това се приема за емоционално насилие, от 01.01.2020 г. когато то ще може да подава сигнали на частен телефон на корпорацията Анимус, собственост на Соломон Паси, и да изнася целия ви личен и семеен живот пред всеки загрижен непознат чичко или леличка, когато от 01.01.2020 г. ще се позволява на чуждестранни фирми с търговска дейност да предлагат социални услуги, платени от държавата и ще могат с Полиция и Социални да влизат в къщите и да отнемат децата ви, нашите избраници трепереха за субсидията и за партийните дарения.

Не се ли налапахте, не се ли наживяхте в тоя Парламент, не се ли наядохте на кюфтета в стола. Не знам, наистина ли не ви пука, че днес дойдоха 50 граждани с ясна позиция и искания, и всички управляващи се скриха да си гласуват популистките мерки за субсидията. Искам да ви попитам, това ли е най-важното, това ли е смисъла на живота ви?

Би трябвало смисъла да са децата, семейството, родината, бъдещето на нашето отечество, от което все повече млади бягат и все повече млади умират още след раждането си от различни болести, които ВИЕ дори отказвате да платите да се лекуват.

И НИЕ, гражданите трябва да се спасяваме да не правят децата ни еничари и да събираме милиони за тяхното лечение. Сигурно не сте разбрали, че сме били в Парламента, защото пак сте мислили за парички и сте тичкали да гласувате по команда. Но виждайки всичко това аз почувствах защо едно време хората са превземали тези места с оръжие и са проливали много кръв.

Адв. Петър Николов, Фейсбук

Днес бяхме в Парламента за да видим за пореден път, че дневния ред на властта и нашите избраници е различен от …

Публикувахте от Петър Николов в Четвъртък, 4 юли 2019 г.

<