Не заспивайте с илюзията, че ГЕРБ вече не е на власт

Не заспивайте с илюзията, че ГЕРБ вече не е на власт. Цялата администрация е на ГЕРБ. На ГЕРБ принадлежат областните управители, полицейските началници, шефовете на тайните служби, прокуратурата, че дори и чистачките в учрежденията са назначения на ГЕРБ.

От няколко дни забелязвам, че в мрежите и медиите няма и дума за безобразията, които сътвориха ГЕРБ за седемте години на управлението си (самоуправството си). Вместо това се леят неоснователни критики и нападки към служебния кабинет, чийто министри още не знаят къде е кошчето за смет в кабинетите им.

Говори се закона за концесиите, кайто още не влязъл в сила, защото президентът не подписал указ за обнародването му. Но ловки гадатели вещаят, ча Радев ще пусне тоя закон. Спрете се. Нека най-напред да видим как ще постъпи генерала с тоя закон и останалите диващини на ГЕРБ.

Прибързаните оценки и внушения само помагат на ГЕРБ отново да вземе властта. С такива приказки работите за Борисов и шайката му.

Ние, българите, имаме отвратителния навик да не казваме добра дума за никого, дори когато човекът е направил нещо добро. Не искам да вярвам, че това е неизкоренима национална черта.

Колкото и нисък да е времевият хоризонт пред Герджиков, надявам се Радев да му подскаже правилните ходове. Надявам се.

Ако това не се случи, първи ще хвърля камък срещу професора и президента. Но с врачуване не искам да се занимавам.

Любо КОЛЬОВСКИ, Фейсбук