Не знам на Вас, но на мене ми писна! Не ви вярвам господин Борисов, превърнахте България в кочина!

Сега изчетох небивалиците, които издрънкал господин премиера вчера в Кабиле. И честно да ви кажа, не знам откъде им идва на всички политици да дрънкат толкова лъжи, всъщност по -лошото е, че има журналисти, които пишат и предават лъжите му буквално.

И още по – безумно е, че има хора, които им вярват.

По магистралата от Пазарджик до Кабиле имало 20 нови бензиностанции, но понеже много се зачудих къде са, седнах и започнах да броя. И се оказа, че от София в посока Бургас по Магистралата няма дори 20 бензиностанции със старите, а новите са едва две от Пазарджик до Кабиле. Една преди Ямбол и една след Нова Загора, но както се казва дали 2, дали 20 щом той казва, че са 20 значи са толкова. Той премиера, никога не лъже. А за заводите покрай магистралата и за новите 150 работни места чухте ли? Защото аз дълго се оглеждах и от двете страни да ги видя тези фабрики, ама така и не видях нещо по различно отпреди 10 години, освен този логистичен център на „Лидл“, но дали „Лидл“ изобщо са регистрирани като фирма в България и дали заплащат някакви данъци? Чета за нови 150 „роби“ как щели да имат работа за около 300 евро на месец и се чудя, какво пък ето краля слънце сега ще издадат едни служебни бележки на робите по партийна линия в околните села и ще ги назначат на работа, все пак както се казва важен е избирателя.

И не последно място тази инвестиция от 80 милиона лева в логистичен център, какво точно произвежда?- господин премиер, защото знам, че Вие няма да ми отговорите ще ви го кажа приозвежда Илюзия, че Вие нещо правите.

Само 100 км в обратна посока, когато влизате в Казанлък, преди няколко години една друга верига откриваше магазин и създаваше илюзия, че нещо правите. Днес магазините на тази верига стоят заключени, понеже фабриките за илюзия в икономиката не търпят вакууми както в празните глави на много от така наречените ни политици.

И сега искам да отбележа господин премиер факта, че „вашите“ магистрали платени с парите на българските граждани в троен размер, не са ваши и никога няма да са ваши, защото Вие имате шанса да сте премиер за трети път само и единствено защото българите са отвратени да гласуват за такива като Вас.

И не на последно място господин Борисов, пак ще се повторя,

– Вие определено имате нужда да се информирате в каква кочина превърнахте България и как удобно забравихте как дойдохте на Власт да разследвате разни Виновни на Прехода Приватизатори – пардон, политици.

Или пък удобно това не се коментира от никой в очакване да отмине 10 годишният давностен период да мине и вместо някой да предяви обвинения, да вика – Ние искахме, ама нали видяхте тези преди Нас, бяха лошите. Но тези лошите, удобно си се договарят с вас – задкулисно, докато продължават да лъжат и те като вас.

Не ви вярвам господин Борисов, нито на Вас, нито на политиците от другите Партии.

И на 11.09.2017 г. – идваме, не само да си говорим празни приказки. Идваме, Ние Хората да ви Разкараме от Политиката – Завинаги!

Единни за Промяна!

За бъдещето на децата в България!

Атанас Калев