Нека да я спасим! Малката Сияна има спешна нужда от помощ, за да живее!

Здравейте, мили хора,

Никога не сме предполагали, че ще се наложи да пишем тези редове. Но съдбата е решила да ни изправи пред огромно изпитание – риск за живота на детето ни. Поради агресивността на рака и усложненията, през които Сияна минава докато се лекува, се налага СПЕШНО да търсим помощ за животоспасяващото лечение на силното ни момиченце в Израел!

Мъките ни започнаха в началото на тази година, откривайки злокачествен тумор на бъбрека с разсейки в тялото на четиригодишната ни дъщеря.

Преминахме през различни видове лечение – всичко води до намаляване на размерите на тумора, но за кратко. Благодарни сме за адекватните мерки и лечението, което бе проведено от добрите медицинските екипи в болница „Царица Йоанна“ (детска онкохематология) и Пирогов (детска урология), които на няколко пъти спасяваха живота ѝ. Наложи се остраняване на тумора, заедно с целия ляв бъбрек. Тя понесе геройски и едноседмичния престой в реанимация без нас, но и досега разказва колко бавно е течало времето и как е искала да я прегърнем силно и да сме до нея в този момент. Преминахме през кошмара да се запуши единственият ѝ останал бъбрек – този отдясно, по време на химиотерапия. Последствията бяха натряване поради задържаната химия и по спешност се наложи да ѝ сложат стенд, за да може да се освободи течността от бъбрека. Почти седмица и половина тя не ядеше, пиеше съвсем малко вода, повръщаше, пишкаше кръв и имаше разстройство през 30 минути. Наложи се отново да постъпи по спешност в болница. След няколко седмици тя отново почувства болки и на контролния скенер се оказа, че има нов 4-сантиметров тумор, близо до мястото на вече отстранения. Това беше поредният път, в който изпитахме ужас – надеждата, че лечението вече дава добри резултати, се изпари.

Сега се налага да молим и за вашата помощ, без която не бихме успели да се справим!

До края на месеца Сияна трябва да замине в клиниката в Израел, но за да получи шанса да живее, ние трябва да платим €300 000!

Най-голямата болка в живота на една майка е детето ѝ да не е добре и да има спешна нужда от подкрепа! Сумата е огромна за нас, немислимо е да се справим сами!

Молим ви за помощ, молим ви за надежда за нашата четиригодишна Сияна! Молим се и на Господ тя да има шанса да изживее своето щастливо детство и да порасне голяма и прекрасна млада дама!

Призоваваме всеки, който има възможност, да дари, или по нейната банкова сметка:

BG34 UNCR 7000 1524 1305 82; BIC (SWIFT) UNCRBGSF

SIYANA LYBOMIROVA EMILOVA;

СИЯНА ЛЮБОМИРОВА ЕМИЛОВА

или в платформата helpkarma

Борбеното детенце рецитира „Аз съм българче“:

<