Неуважаеми изроди, ако имате малко съвест веднага си подайте оставките

За детето в Морската, което е вероятно умишлено прегазено от румънеца, тази смърт няма да лежи на съвестта само на този изверг.

Така коментира варненският адвокат Петър Николов смъртта на 3-годишното момиченце, което беше вчера прегазено от маневриращ автомобил, с румънска регистрация в Морската градина в град Варна.

Ето какво още пише адвокатът:

Тази смърт трябва да тежи на съвестта на тези съдии, които написаха съдебно решение, с което се отмени заповедта на кмета за забрана да влизат автомобили, на тези, които обжалваха заповедта, както и на онези от общинския съвет, чиито физиономии приличат по-скоро на рецидивисти и олигофрени, отколкото на общински съветници и избраници на народа, и които откакто се помня игнорират и се подиграват с гражданите на Варна в пленарната зала и извън нея.

Затова се стигна и до самозапалвания и сгазвания. Защото една групичка наглеци и селски тарикати, живеещи през целия си живот на наш гръб, тотално са се самозабравили къде и защо се намират. Че у тях няма морал, няма, онзи ден изгониха от сесията на общинския съвет с обиди и задявки майка на дете с увреждане, само защото те имаше дързостта да ги попита докога ще се ширят като дерибеи в общинските жилища, а тя ще чака 10 години като нуждаеща се.

Неуважаеми изроди, ако имате малко съвест веднага си подайте оставките.

Аз лично не бих имал очи да пиша съдебни решения(като се крия формално зад закона) или да гласувам в общинския съвет и въобще да ходя по улицата спокойно ако след мое решение се случи нещо подобно.

Адв. Петър Николов, Фейсбук