Нидал Алгафари: ДПС има сделка с властта

Критично е по селата. Хората там са ограничили употребата на ток.

Ако преди дворовете са били осветени, сега свети една единствена лампа.

Критичното идва от лъжата. Венци Димитров в миналото ни обясняваше, че с въвеждане на ДДС стоките ще поевтинеят, и хората повярваха. Излъгаха ни с банките, излъгаха ни с КТБ… Това заяви в предаването „Събуди се” политическият пиар Нидал Алгафари.

Няма производство, единственият начин да идват пари е, като управляващите бъркат по-дълбоко в джобовете на хората, продължи Алгафари.

Той коментира обидата, нанесена от вицепремиера Валери Симеонов на майките на деца с увреждания: В света човек като Валери Симеонов, ако направи такова изказване, забравя за политическа кариера. Симеонов показва невъзпитано поведение, спомняме си го и в ролята на бабобиец.

Георги Харизанов от „Института за дясна политика” направи по-меко изказване за вицепремиера: Всеки има право да бъде несръчен в изказа си. Темата за горивата е по-важна, отколкото за Валери Симеонов.

Нидал Алгафари коментира критиките на ДПС на властта: Всички знаем, че решенията там, че голямата политика там се прави от един друг човек. Онзи другият човек, когато излезе и каже нещо, тогава може да има трусове. Има сделка, за която може би по-късно ще разберем.

Източник: Фрог нюз