Ние излизаме на 11.09.2017 г., защото изтичат последните години живот на една държава наречена България

След цялата топурдия от всички плачещи против протеста на 11.09.2017г. поне разбрахме, кой за какво се бори в България.

Браво на всички послушковци на системата!

Браво и на всички, които за пореден път се гласят да яхат народа!

Браво и на народа, който всячески се стреми да угоди на Системата вместо да я срине!

Стигна се дотам, че хора които се правят на независими в стремежа си да заглушат датата 11.09.2017г. започнаха да ползват Рефрени на едни други, които толкова искат да си направят нова партия и да се наместят пак във властта, че дори може да ни чувате как се смеем на глас, на разни бивши номенклатурчици.

Изчетохме, милион и един коментара на тема, кой, как и защо Организирал протеста и все повече се убеждаваме, че не управляващи и политици са ни проблема, а онези невежите, които имали план за нещо, ама тоя план трябвало да мине през партия.
Да ви теглим ли една майна, господа Фейсбук Революционери или да ви покажем и на Вас лицата?

Ясно е на всички играта ви, но няма да се получи, един път пробвахте да яхнете нещата – изядохте дървото, следващият път ще е още по – болезнено за вас, понеже до призива ви за Революция или Недоволство ще посочим и лицата и гражданските ви сдружения и кой ги финансира, също така ще отчетем и връзките ви с едни партии, които изтекоха вече в канала.

Да твърдите, че Борисов плащал и Борисов подкрепял протеста на 11.09.2017г. означава само едно, че Вие не търсите промяна, а как да влезете пак в Далаверата!
Също така, искаме да ви съобщим, че Борисов вече е изолиран от всички външни на България партньори, но ни е много интересно как вие ще ги накарате да ви повярват, когато нас ни няма в цялата картина?!

Оставяме Ви да помислите, господа изявяващи се във Фейсбук и разни сайтове като говорители на есенното недоволство, защото политиката особено външната и защита на Националният Интерес не се равнява на няколко коментара във Фейсбук и развяване по молове и летища с роклички и телефончета в ръка.

Също така искаме да попитаме, след есента на вашето недоволство – какво идва зимата на всеобщият глад ли? Защото ако не сте наясно пари в България няма, а и още няколко програми на ЕС вече са спрени и няма да се отворят докато не се махнат Бойко и шайката му. Които са май по – добре наясно и от Вас, че тръгнат ли да теглят нов кредит Държавата ще избухне и затова в момента рекетират с всички законови средства бизнеса да плаща още и още пари под формата на актове и глоби.

И запомнете едно, онези които говорите за есента на вашето Недоволство, докато Есента на Недоволството не стане на всички и България не се вдигне не в интереса на някакви хора с политически амбиции, а в защита на националният си интерес, шанс като нация нямаме, ако искате може да си регистрирате още петдесет партии – резултата ще е все същият, всички в тях ще са без капацитет.

Ние излизаме на 11.09.2017 г. не защото е Есента на Нашето Недоволство, а защото изтичат последните години живот на една държава наречена България.

Единни за Промяна – Ще Успеем!

От организаторите на Протеста, Национален Протест срещу безобразията в България