Ние помним всички лъжи на Буда

ПОМНИТЕ ЛИ?

Миналата година на сбирка на актива на ГЕРБ, Борисов заяви:

„Ще махам и мета хора и при най-малкото съмнение за корупция“

Това беше миналата година, а миналата седмица Буда възстанови на поста му човек, който е разследван от прокуратурата, уволнен от ресорният му министър заради неизпълнение на служебните задължения и съмнения за корупция и обвинен от наследника му за източване на НДК.

НОРМАЛНО, НАЛИ!

Помним как Буда искаше затвор за Лазаров и Писанчев, а след това ги обяви за мъже на честта!

Помним как Буда нарече Белене гьол и спря проекта, а после плати милиард и триста милиона наши пари на Путин без да обжалва и сега иска да строи Белене.

Помним как Буда искаше „незабавно отстраняване на Орешарски“, а в същото време чрез своите хора правеше всичко възможно да спихне протестите и да крепи Орешарски докато с авера си Пеевски фалираха и ограбиха КТБ.

Помним всичко. И други неща помним. И Яневагейт, и СМСгейт, и ЦУМгейт, и Симитли помним, и Булгартабак, и как Пеевкси напускаше страната помним…

И лицемерието на европейските мишки помним. Същите, които днес се възмущават и не искат да заседават в „сграда белязана със съмнения за корупция“ приеха доказано корумпираната Габриел – #Стокиращата за еврокомисар. А спомените и опита ни учат.

А наученото е – САМИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕБОРИМ С ДЕБЕЛИТЕ! САМИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕБОРИМ С ТОВА ЗЛО! И ТАЗИ БИТКА ЩЕ СЕ ВОДИ НА ПЛОЩАДИТЕ! Свободата и правдата трябва да бъдат извоювани и първата стъпка в тази битка е ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ЦАЦАРОВ- ПАЗИТЕЛЯ НА МАФИЯТА!

БОЕЦ водим тази битка!

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“, Фейсбук