Никога в България не е имало толкова крадлива добре организирана машина „за усвояване“ като ГЕРБ

Само къщите за гости са достатъчни да докарат края на ГЕРБ.

Защо?

Според „Бивол“ 45% от финасираните от фонд „Земеделие“ (вкл. с европейски пари) къщи за гости са вили за лично ползване. Вероятно са и повече. И предстои тези, които сега горе-долу се ползват и като къщи за гости, да станат вили – като минат 5 години, собствеността се сменя, повече не правят проверки.

В Европа ще повярват на „Бивол“, не на Цацаров. Под натиск от ЕК, ОЛАФ, предстоят проверки, конфискации, които няма как да не се случат и ще разбутат кошарата на ГЕРБ. Най-малкото ще станат публични още куп случаи.

Никога в България не е имало толкова крадлива добре организирана машина „за усвояване“ като ГЕРБ. С когото и да ги сравняваш. Апартаменти с личен асансьор, вили – това е само върхът на айсберга, виждат се. Какво още не се вижда, може да се предположи. Тук там ще изгърми нещо след време.

Но така или иначе, предстои бандата на Борисов (той се държи точно като главатар на банда) да се разпада отвътре и отвън. А то няма да е трудно и е необратимо. Толкова неграмотници и простаци на власт (също никога не е имало, дори при соца, когато поне ги беше страх да крадат), като ги изобличат, вместо да се скрият, те нахалстват повече и разширяват скандала.

Иван Бакалов, Фейсбук