Николай Марков: От „Европа на нациите“ ерозирахме до „Европа на мафиите“!

От „Европа на нациите“, както е вписано в договора за членство в ЕС, ерозирахме до „Европа на мафиите“!

И това е естествен процес на вливане на престъпния капитал в европейската икономика, който вече достига до 50%.

Никак не е случаен факта, че повечето управленски и контролни позиции са заети от дълбоко некомпетентни кадри. Калинкизацията не е български феномен, а чисто европейски и траен.

При така раздадените карти в ръцете на криминални и административно-криминални парцалени кукли тази Европа е обречена на катастрофа, но само след завършване на процеса по преразпределение на икономическите активи. След това неизбежно ще последва друг вид контрол, който днес дори и във филмите не съществува. И това не е конспирация, а престъпни процеси с глобален мащаб, които се развиват пред очите ви. Публично.

Меркел беше машата, но изпълнителите са дълбоко порочни кръгове, които имат една единствена цел – пълно заличаване на националните държави чрез тотална агресия от всякакъв вид. И това не е тайна.

Европейските граждани са жертви на собствените си правителства, които ги закараха на заколение. В Европа няма нито една държава със стабилна икономика и перспектива. Нещо повече, няма европейска държава с визия за бъдещето и хоризонт повече от 5 години.

Подписахме договор за Европа на нациите, а се превърнахме в нация на бунището – пълна и поредна национална катастрофа. И това е добър урок за който трябва да сме благодарни, защото сме имали нужда от него. Остава ни да се събудим…

Николай Марков, Фейсбук