Николай Марков: Под заплахата от Ковид у нас се вършат пъклени дела, които убиват масово човешки същества

Тези очевидни престъпления срещу гражданите, които се случват в българските болници поствени под управление на едно компроментирано мафиотско управление, не са нещата които се случват навсякъде по света във връзка с Ковид 19.

Не допускайте да ви манипулират, лъжат и в крайна сметка да ви убиват лица, които никога не са притежавали и заченки на лично достойнство.

Управлява ни мафиотска система интегрирана в държавната власт и нейната единствена цел е тоталната и безнаказана злоупотреба с национални и европейски финансови средства, както и собственото й оцеляване.

В болниците очевидно цари хаос, липса на медикаменти, тотална липса на истински и адекватни на пандемията лекари и всякакъв медицински персонал. България все още не е влязла в пика на тоталния ад. Това ще се случи след около месец и половина – два и тогава днешните събития ще ни се видят като детска игра, спрямо предстоящите.

Бях предупредил още лятото, че при всички случаи ще влезем в тежкия сценарий, но това неадекватно и корумпирано правителство от калинки ще ни изведе от там с максимален брой невинни жертви.

Няма смисъл да се конфронтираме един с друг, когато виновниците са други. Те днес се крият, лъжат и манипулират – кавото са правили винаги. Някой задава ли си въпроса защо няма доставени дори обикновените годишни ваксини, които могат да спасят животите на стотици хиляди българи и струват едва 5 български лева ако се договорят от държавата? Но ги няма и няма да ги има, а сблъсъкът на няколко щама вируси с Ковид19 още не е започнал. Всичко предстои.

Като гражданин, който съзнавам ситуацията която се случва погледната от много страни, настоявам за бъдещо прецизно разследване действиията на това престъпно управление от независима прокуратура и разобличаване на всички извършени престъпления срещу финансовата ни система и гражданите. И ще направя и невъзможното това да се случи в бъдещ период, защото съм убеден, че под заплахата от Ковид у нас се вършат пъклени дела, които убиват масово човешки същества.

ББ и компанията му трябва да отидат в затвор в едно с всичките им съучастници – скрити и явни. Убийството на един от нас е убийство на всеки от нас. Разберете го!

Николай Марков, Фейсбук