Николай Марков: Предпоставките за излизане на България от ЕС и НАТО са вече налице!

Предпоставките за излизане на България от ЕС и НАТО са вече налице!

Който твърди обратното е слепец.

Заслуга за достигането до тази стратегическа граница има на първо място трайно неадекватното поведение на европейските политически лидери относно ситуацията в страната, следвани от бездействието на редица оперативни и контролни органи на ЕС, както и конкретни лица от веригата на европейската бюрокрация, които чрез влизане в мрежите на българската мафия бяха тежко корумпирани. Не на последно място вина имат и редица организации, които под предлог, че са гаранти на демокрацията, всъщност са част от не една организирана престъпна група в страната. Така неусетно стигнахме до ръба!

Оттук нататък ни предстои скок в нищото, гражданска война/диктатура/ или тотална икономическа криза!!! Такова е реалното състояние на икономиката и резултатите от трайно установената и безнаказана политическа престъпност. Поредна национална катастрофа!

Изходът е само един – обявяване на груба и безпрецедентна за България война на мафията, нулева толерантност към регресивните сили от нейния организъм и наказателно преследване до присъда за виновните за поредната национална катастрофа. Нищо друго.

Мислете господа, очаквам държавническо решение.

Полк. Николай Марков, Фейсбук

Предпоставките за излизане на България от ЕС и НАТО са вече налице! Който твърди обратното е слепец.Заслуга за…

Публикувахте от Николай Марков в Събота, 1 август 2020 г.

<