Николай Марков: Шефът на КЕВР е долнопробен казашки манипулатор! Лъжец

27 години след началото на демократични промени в България и започване възстановяването на модерното стопанство, държавата ни продължава да бъде една мръсна социалистическа съветска република.

Правя това лично заключение, след като изслушах много внимателно лицемерното продължение на Иван Костов, който носи името Иван Иванов и същият е шеф на КЕВР. Долнопробен казашки манипулатор! Лъжец.

Монополът върху горивата в България се създаде с лично решение на Иван Костов в качеството му на премиер, чрез „продажба“ на стратегическото българско предприятие „Нефтохим“, на цена от един български лев, на „Лукойл“!

Това беше УСЛОВИЕТО Костов да стане премиер, а България заложник! Ето ви „демокрация“, в която конкуренцията е равна на нула, монополите са навсякъде, а парите потичат в една единствена посока.

Договорът, който зароби България, като естествено продължение на икономическата политика на Костов, беше с авторство на Румен Овчаров – другата ключова фигура. С този „договор“ цените на газа се обвързаха с цените на мазута, газьола и прочее производни от преработката на петрол. Същият този „договор“ с руската страна, действа и до днес и е истинско въже на шията на всеки български гражданин. А политическите играчи си остават комисионери за милиарди рубли в различни схеми. Истинските наследници и гаранти на тези престъпни обвързаности днес се крият зад проекта ДПС!

Този проект не е политически и никога не е бил такъв!

Казах достатъчно за всеки, който може и иска да помисли. На останалите пожелавам да продължат с помпане на положителни мисли в главите си, докато сами осъзнаят някога, че неусетно се разпадат на съставните си части…

Николай Марков, Фейсбук