Николай Марков: В България ислямизацията приключи успешно, господа!

Не се въодушевих от валонците, няма да го направя и за българите! Който ме познава, сам ще разбре защо.

Евродепутатите на БСП и ДПС вчера гласуваха в подкрепа на резолюцията за заселване на мигранти в България. От централата на БСП и активисти лъжат, че гласуването на евродепутатите им не е истина! Лъжат!

За всички вас остава да направите своя разумен личен избор – задача с много неизвестни! Имайте предвид и това, че техният таен общ кандидат-президент Румен Радев, заяви повече от категорично в дебат, че ако народа на една територия се самоопредели, той има право над тази територия!!! Не зная как да тълкувам тази „държавническа позиция“ не за Крим, а за Кърджали и региона!? До днес, нито един политик или държавник не си беше позволил подобно официално изказване!

/“По делата им ще ги познаете“/

Притеснително е, да! Но не от бежанците, а от десетките кръстосани интереси на вечните играчи на световната сцена. Бежанците са следствие, не причина! Последствията са умело прикритите от очите на хората милиони трупове, милиони разбити съдби, брутална световна търговия с човешки органи и жива плът, разграбване на огромни територии и разделяне на нови зони на влияние. Това е истината зад която остават скрити и „демократични“ и недемократични диктатори, не по различни от средновековните владетели! Срещу тях е изправено едно прогресивно оглупяващо човечество, което има за цел единствено личното си оцеляване. Останалото е демагогия и груба действителност.

В България ислямизацията приключи успешно, господа! Днес сте свидетели на борбата за власт над нея между различни лобита. Много вероятно е тази битка да бъде окървавена, заради големите интереси заровени в българските земи намиращи се на юг от Стара планина!

Има такъв стратегически ресурс, заради контрола на който има вероятност да бъде възпламенена и България, на определен етап от борбата за интересите на големите. Дотогава бъдете търпеливи и не губете времето си зяпнали в устата на поредните национални предатели, подготвени отвън за ваши управници. Ако все пак имате честта и достойнството да извадите мечовете на истинската справедливост от канията си, внимавайте към кого трябва да бъдат насочени. Грешният избор е фаталният ваш и на държавата ни край.

Николай Марков, Фейсбук