Ноу хау на упралвенската идиотия. Валерката, затънал днес за кой ли път в тресавището на собственото си безумие

Поведението на Валери Симеонов, откакто е във властта, а и преди това, е предсоящият фундамент на нов управленски принцип от сорта на:

„Кажи ми кои са ти коалиционни партньори, за да ти кажа кой си!“.

Валерката, затънал днес за кой ли път в тресавището на собственото си безумие, тържествено обяви, че „проверките“ му, придружени с арести, на територията на кочината Слънчев бряг били ноу хау и пример за органите, отговорни за свинщината в тая кочина, които не са си свършили работата и буквално са принудили клетия патриот да се захване с тая мръсна работа и да я свърши. Да направи показно, един вид.

Да, това е ноу хау. Нововъвдение. Революционна иновация, която един ден ще се изучава от бъдещите управленци в главата „Как не бива и не може да се управлява?“.

Валери демонстрира пред цялото човечество, че не знае и не разбира какво означава да си вицепремиер и да си министър в една държава, колкото и западнала да е тая държава. А се твърди, че преди да се захване с политика и да влезе във властта, тоя некъпан индивид е бил преуспяващ бизнесмен.

Чудна работа! Как ли е станало това?

А, да не пропусна. Важно е, че министърът на туризма, някоя си Ангелкова, се била разграничила от действията на началника си. Ами, Ангелкова, като се разграничаваш от дивотиите на Валери, подай си оставката и покажи, че не си съгласна с дивотиите на на тоя недоправен бизнесмен и политик!

Странни типове са това патриотите!

Любо КОЛЬОВСКИ