Новата „Мис България“: Изненадва ме простотията на хората, които не ме харесват

По думите на Тамара Георгиева това е грозно, а хората, които го правят, очевидно нямат друга работа, а стоят по цял ден във „Фейсбук“

„На негативната вълна не обръщам внимание за момента. Единствено съм изненадана за толкова голямата простотия на хората.

Това коментира в студиото на „Здравей, България“ по Нова телевизия новата „Мис България“ Тамара Георгиева.

Момичето предизвика бурна вълна от реакции в социалните мрежи, след като завоюва короната за най-красива българка. По думите й това е грозно, а хората, които го правят, очевидно нямат друга работа, а стоят по цял ден във Фейсбук.

„Винаги има хора, които да кажат лошо, да извадят качества, които да подсилят допълнително“, заяви тя. Според Тамара има и много хора, които й завиждат, но момичетата, които се явяват на подобни конкурси, винаги трябва да са подготвени и за хубавото, и за лошото. „Това, което виждат от снимките, не ме окачествява като човек. Аз не съм грозна в никакъв случай“, заяви миската.

Тамара допълни, че останалите не знаят какви каузи има тя и се надява още много хора да видят що за човек е. 24-годишното момиче разказа, че помага на майка си и баба си в семейния бизнес и е учила в Италианския лицей. Завършила е Художествената академия. За семейството си коментира, че са хора на изкуството, интелигентни и възпитани. А близките й я подкрепят винаги. На моден подиум има изяви от по-малка, но на подобен конкурс за красота се е явила за първи път през февруари. „Мис България е мечта за мен от малка. Винаги съм искала да изпитам тази емоция. Явих се и ето ме тук“, разказа момичето.

Източник: nbox.bg