Нови разкрития! Ето и последните думи на малката Никол преди смъртта й

Последният чат, запазен в телефона на Никол Йончева, дава яснота за къде и към какво се е запътила тя в неделния следобед.

Най-близката приятелка и съученичка на 11-годишното момиче от ОУ „П.Р. Славейков” – З. И. е разказала пред майка си интересни подробности, които са запазени и в кореспонденция с мъртвото момиче.

Майката на момичето твърди, че двете деца били неразделни от съвсем малки. Те обичали да играят на ул. „Морска”. През последната година не било нищо необичайно да виждаш поотраснало дете, носещо накрайник за наргиле. Самата Никол често се хвалела, че опитвала от ароматните смеси и даже показвала собствен метален мущук, който носела в раничката си винаги. Лично бащата на Никол обаче днес каза странни думи за наргилето и убиеца й.

Последната кореспонденция, с която разполага и МВР, е от чат и между Никол и З. И. Той приключва с думите „Хайде, чао, че ще ме водят на ресторант. Когато се прибера, ще ти разказвам”.

Изводите на разследващите са, че Иван, за да блесне и впечатли момичето, се е представил за младеж с възможности. В чата с него, за да я примами, той не само идва, за да я посрещне в центъра на Бургас, но и обещава, че ще я заведе на хубаво място, където ще пушат от най-хубавите наргилета. Проблемът идва от това, че слизайки на Терминала на интегрирания градски транспорт в жк „Меден рудник”, Никол е очаквала да поемат към ресторант.

БЛИЦ припомня, че преди време се появи анонимен свидетел, който разказа, че Никол и Иван са били заедно в заведение в Бургас малко преди убийството на малкото момиче. Възможно е и самият Иван да е бил объркан заради собствените си лъжи. Те поемат към бл. 108, където има вход със свободен достъп до покрива и тавана, като е смятал, че там ще може да я успокои и най-вероятно да пробва с нея секс за първи път. Именно съпротивата на Никол в скотската обстановка в асансьора вади от релси умствено недоразвития Иван. Ножчето, което той използва, за да я намушка, било същото, с което той отварял вратата на входа в собствения си блок, пише Флагман.бг.

Източник: БЛИЦ