Новоизбраната „Мис България“ нямала никакви гърди, което наложило да и поставят силиконови

Новоизбраната миска Тамара Георгиева Кочорапова може да се похвали със силиконови гърди.

Блондинката, която е хулена от народа, че е Мис България, направила подобренията си след абитуриентския си бал.

Пред приятели Тамара споделила, че няма никакви гърди, което е причината да прибегне до подобна интервенция, пише „Телеграф“.

По думите на семейството й, Тамара е била скромно дете и примерна ученичка. Завършила Италианския лицей в София, а после и Художествената академия със специалност „Дизайн на стъкло и порцелан“.

Блондинката е наследила таланта си от майка си, която е художничка и живее на гара Елин Пелин. За разлика от майка си Тамара тъне в лукс в столицата. От няколко години тя е гадже на големия сина на Катя Роуз – Стивън, който задоволява всичките й прищявки.

Тамара и Катя са неразделно, дори силно си приличат чисто визуално. Макар днес миската да живее приказно, в миналото е изживяла една силна лична драма. Още като е била на девет години, тя губи баща си. Макар и няколко пъти в интервюта да е споменавала този факт, Тамара не желае да разкрива личния си живот и каква е била паричната за тъжния край на родителя й. На модния подиум се изявява от малка, но основно в благотворителни ревюта.

Първата й сериозна изява е на конкурса „Лейди България“ през февруари тази година, на който печели награда. Тамара няма да ни представи на „Мис Свят“. Конкурсът е приключил преди дни и победителката бе от Индия. „Представи ни друго момиче, което в момента дори е в Китай“, казва Жени Калканджиева.

Източник: БЛИЦ