Някой ако си мисли, че ГЕРБ ще разследват приватизацията, се е излъгал жестоко

На днешният ден преди една година Бойко Борисов подаде Оставка, след като яде бой на президентските избори, жесток бой, защото изборите бяха наказателен вот, срещу управлението на Герб.

Една година по – късно Герб пак са на власт, Бойко Борисов пак е премиер, но този път виновни за това са избирателите на така наречените “ Обединени Патриоти“ и няма какво да се сърдим на избирателите на патриотите, понеже хората не само не са виновни, че отидоха и дадоха гласа си за тях, забележете гласуваха за тях, защото те бяха против Бойко?!

Неведоми са пътищата на парите, особено в политиката, но и неведоми са решенията на избирателя, а политиците много често забравят, че никога едни избори не са последни. И припомням на така наречените патриоти да си спомнят какво се случи с така наречените десни, защото и тяхната съдба ще е същата.

Така или иначе някои патриоти скоро ще трябва да стават гербаджии, а други да забравят за политиката. Но докато за разни Реформатори метаморфозата от десен профил в Герб за Европа беше приемлива, то за някои от така наречените националисти нещата няма да са хич розови за Герб, ако ги вкарат в редиците си.

И между другото врачката на Берлускони, предрекла, че Бойко ще е следващият президент обединител, но тя така твърдеше и за Цецка Цачева, но както се казва тези неща бързо трябва да се забравят иначе каква врачка ще е?!

И като съм започнал с врачките, да спомема само, че от няколко дена и една друга врачка обикаля студиата и се изказва, че президента Радев, не бил приет добре в Европа. Интересно ми е тази мъжка врачка от Герб, къде точно в кристалната си топка ги вижда тези неща и в кой точно от шестте си апартамента я съхранява топката. Не питам за друго, а защото много хора като през 1996 година, започнаха пак да ходят по врачки, а знаем какво се случи през 1997 година. Така де врачките в момента са хит.
Както стана хит и рефрена ще разследваме приватизацията и сега ще видите как 5200 сделки ги вкарваме в Прокуратурата. Тя пък една Прокуратура още поне 30 години няма да има наказани. И между другото като ще вкарват всички сделки, много ми е чудно за БТК и Булгартабак дали ще ги вкарат, а най – веселата част ще е с Мариците и Авиокомпания „Балкан“, но както се казва те и Нефтохим и Плама Плевен бяха приватизирани, а за сделката за Кремиковци не ми се мисли. Има няма за около 10 милиарда евро само от изброените от мен сделки можехме да вземем като държава, но както се казва какво разбира народа от приватиязация я вижте, колко добре си живее народа с малките сметки за ток и парно след появата на ЕРП тата.

Така че някой, ако си мисли, че някога някой ще разследва приватизацията от тези сегашните, се е излъгал жестоко.

Само си спомнете, чии са банките в България и повече не коментирайте темата. Но както се казва хубаво е да се вярва на врачки, още повече политически, а още по хубаво ще е направо сутрин да ни хипнотизират по телевизора, както едно време го правеше Кашпировски и вечер вместо Сънчо, да ни вадят от хипнозата, за да може все пак да ударим по няколко ракии и да псуваме пред телевизора, че то както е тръгнало само псуването все още не е забранено. Но нищо чудно скоро и то да бъде обявено за Фалшива Новина, как така някой на две ракии, ще е псувал властта и политиците в България. Това никога не се е случвало, а още по – малко пък може да е истина.
И имайте напредвид, че горният текст е фалшива новина и всички описани неща в него не са истина. Както, че и аз не съм реален човек, а политиците в България са най – честните и достойни хора и никой от тях, ама никога и по никакъв повод не е говорил едно и след избори да е свършил друго.

Приятен ден и не правете опит сами да се хипнотизирате, понеже е опасно, особено ако не мислите в правилната посока посочена от политическите партии.

Атанас Калев