Няма да стане с Будене! Няма да стане с Протести! Няма да стане и с Личен пример!

Няма да стане с Будене!

Няма да стане с Протести!

Няма да стане и с Личен пример!

Няма да стане и с това нещата да седят само изнесени в сайтове и интернет мрежата.
В последните осем години, направихме какво ли не като граждани на Република България, посочвахме проблема, посочвахме виновните, помагахме да се случват добри каузи, инициирахме добри каузи. Дори помогнахме на партия да си направи кампанията и да стигне до Субсидията, която да Остави в бюджета, но уви Партията се оказа същата като другите когато става въпрос за пари.

Така че с будене, вадене на материали за лошите, с посочване на лошите няма да стане и с добри дела от това да отвориш очите на дечицата няма да стане. Няма да стане и с благотворителност в полза на нуждаещите се, особено когато държиш да не парадираш с това.

И естествено, след като сме осъзнали как няма да стане, трябва да сме стигнали и до заключението как да стане да разкараме лошите, да вземем нещата в свои ръце и да оправим нещата в полза на всички хора.

Нямаме много време да го направим, дотук направихме онова, което смятахме за правилно позоционирахме се в повече от 50 града през годините с цел да получаваме информация от първа ръка и сега в тези 50 града ще поставим началото на Новото истинското. Каузата.

Знаем, че битката ще е още по жестока, защото оттук нататък ще сме повече от близко до хората, ще говорим, ще даваме от себе си, ще правим онова, което ни диктуват сърцата и ще постигнем онова, което преследвахме явно с грешен подход.

Защото ако в началото е Словото, все някога идва времето и за делата и те ще бъдат Истински за всички Българи…

После дали ще вярва някой на политиците се съмняваме много, но ще видим!

От Национален Протест срещу безобразията в България