Няма друг такъв вид в политическата ни фауна, който от наперен лъв се прероди в лоялен пудел!

ЕРДОГАН ЛЕЕ КРЪВТА НА СИРИЙСКИЯ ГРАД АФРИН, СИДЕРОВ ЛЕЕ ШЕРБЕТ НА БОЙКО ЕФЕНДИ ЗА ЕВРОСЕДЯНКАТА МУ ВЪВ ВАРНА

Ако някой още се пита дали АТАКА е концесионирана от ГЕРБ и дали лидерът й е на каишката на премиера, съмненията се изпариха.

В интервю за казионен сайт, за който премиерът е Господ, а критиците му – черен дявол, някога наричащият Борисов „к…а“ изръси това:

„Борисов е добър играч на международната сцена и е много полезно, ако България се превърне в балансьор между Турция и Запада. Балансът е ключов и имаме сили за такава роля, благодарение на Бойко Борисов, който печели доверието на държавниците със своята непосредственост и сърдечно отношение …“

Няма друг такъв вид в политическата ни фауна, който от наперен лъв се прероди в лоялен пудел!

За въпросния екземпляр някога султан Ердоган бе душманин, дължащ ни 10 милиарда за имотите на изкланите и прогонени тракийци, днес султанът е държавник, на когото адвокатстваме пред Европата.

Вчера ООН порица Ердоган заради бруталните му репресии срещу 160 000 души в Турция, днес Сидеров хвали софийския му адвокат като играч на международната сцена.

Светът клейми Ердоган за агресията му в Сирия, превърнала град Африн в човешка кланица, Сидеров се гордее, че сме балансьор между Турция и Запада.

В Африн кръвта се лее като вода, а атакистът лее шербет на баш дипломата Бойко ефенди за евроседянката му с Ердоган във Варна.

How Much? Туй е въпросът: Колко ти платиха, колко от присъдите ти опростиха?

Велизар Енчев, Фейсбук