Няма ляво. Няма дясно. Няма център. Всичко е един голям панаир, за власт, надмощие и пари

Стига Циркове!

Години наред анализираме и леви и десни и всякакви други партии в България и честно да ви кажа спасение за България, докато има партии по този модел, няма да има.

Няма ляво. Няма дясно. Няма център. Всичко е един голям панаир, за власт, надмощие и пари.

Стигнахме до там в упадъка си да не виждаме и да не чуваме какво и как ни обясняват партийните шамани, че допуснахме леви да си минават в дясно и десни да си минават в ляво, без дори да има последствия и отрицания за партиите им. Докарахме се до там, че в ЦИК да има партийни назначения и гласовете ни на избори да ги броят Партии?!
Докарахме се до там, съдът и прокуратурата да им се гласува бюджет от Парламента и после да чакаме някой да преследвал депутати престъпници!

Има и още, но докато фарса в Парламента от вчера стана пълен и плана е задействан се чудя ще се прекара ли народа за пореден път да им повярва или този път няма да го играе:

– Дебили?!

Защо го пиша ли? Защото ми писна да ми говорят за Евроценности, Европрограми, Евронорми, Евродоклади и в същият момент Евро заплати в България никой не коментира, но нямат нищо против да ни доят като нация с Евро Цени, че дори и по – високи. А политиците да се правят на загрижени за Нацията.

За кое сте се загрижили господа депутати, за големите си заплати или за големите си бонуси? На кой от Вас му стиска да каже Истината в очите на хората, че вече сме по зле и от Африканска република и нямате нищо против да си играете на лоши и добри години наред, за да папкате от държавните пари, да имате субсидии, да натискате и рекетирате фирми, дори да унищожавате цели села и градове с престъпните си партийни кланове? На кой от Вас му стиска господа депутати? На никой, защото дори, когато виждате с очите си цялата схема на уж противниковата ви партия, Вие си траете и гледате нещо да не излезе от релсите на нормалният скандал, защото после ще ви отлъчат от стадото на партията и ще останете на улицата като другите гладни българи, нали?!

За кое сте загрижени, точно Вие депутатите, на кой точно човек някога сте помогнали, ей така безкористно, кога за последно влязохте в интернат или ходихте да видите деца в някое раково отделение. Вие господа депутати и всякакви видове партийни играчи, не заслужавате никакво доверие, вие сте просто в цирка наречен политика за собственото си угощение.

Ако сте забравили ще ви припомня, имаше Референдум в България и там хората гласуваха Против цялата Ви схема и Вие за пореден път всичките вкупом заедно много обещавахте, но нищо не сторихте, знаете ли защо? Защото всичките и леви и десни и вътре и вън от Парламента сте за боклука, за историята, Вие нямате визия за бъдещето и за онова, което утре ще се случи в Европа и Света. Защото Вие не сте държавници, даже вече и за пощенски кутии не ви ползват великите сили, просто и ясно е че не ставате за нищо, но Вие се противите да си тръгнете доброволно и да намалите щетите.

Поколенията се менят господа политици, хората се променят и това че Вие не искате да го осъзнаете и още си я карате на материалното кланово разделение, скоро ще ви изправи до стената и тогава ще разберете какво значи Шок и Ужас.

Двадесет и осем години номера Ви минава и хората бягат от България, а Вие ставате все по – дебели и все по – нагли, но нали не си мислите, че в живота всичко е вечно идва ден в който всеки си плаща за злините.

А Вие господа политици ще плащате дълго и болезнено почти толкова време колкото и играхте театъра наречен Преход, който ще свърши с вашите Присъди, вашите разпуснати Партийни Секти и ще започне Истинското ново начало за България.

Без Схеми, Без Страх и с Визия напред поне в следващите 25 години в полза на Обществото не на вашите разделителни и разграничителни линии.

И това ново начало е много по – близо отколкото си мислите, защото този път схемата с нови избори и служебен кабинет може и да се окаже и различна, а ако тръгнете по пътя на правителство на малцинството в полза на Европредседателството уж, ще докажете нагледно на всички, че съм прав за горенаписаното.

Така че господа депутати, както се казва,

– Топката е във вас!

Но каквото и да направите, този път се матирахте сами…може да си разпускате партиите и да си ходите, за малко повече от четвърт век доказахте, че за нищо
– Не ставате!

Атанас Калев