Няма по подходящ момент от сегашния в който да изхвърлим политическата смрад веднъж завинаги на боклука!

Българи, Народе

Няма по подходящ момент от сегашния в който да изхвърлим политическата смрад веднъж завинаги на боклука!

В страха си от справедливия ни гняв, изродите не се осмеляват да вземат мандата – те си знаят, че който го приеме е пътник, те си го знаят, ние си го знаем – обаче не правим нищо по въпроса!

СЕГА Е МОМЕНТА, няма да бъдете обвинявани, че сте червени, сини, зелени и бенбени от платената поддържаща смрад, всички – цял свят ще знае, че БЪЛГАРИТЕ са си върнали България! АМА СЦЕНАРИЯТ С УКРАЙНА!?!?!?! – Или Свободни или РОБИ, вие избирате!

Никога не съм ви делял по цвят и религия защото знам какво е България, време е да го разберете и вие и да решите Българи ли сте или не! Ако ще действаме – да действаме, ако ли не – ДА БЪДЕМ ПРОКЛЕТИ!

Един Българин да остане и да посрещне НОВА ГОДИНА като свободен и достоен човек, с Велик Народ зад себе си и под краката си, значи сме победили! Нужни са ни герои – ама истински, нужно ни е национално достойнство и общонароден подем, нужни са ни БЪЛГАРИ в сърцата и душите си!

Ние не изискваме смърт за предателите, ние изискваме справедливост и достоен живот или с една дума БЛАГОДЕНСТВИЕ за народа си – само това! СЪД И ЗАТВОР ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ – търсят се изпълнители на народната воля, търсят се българи вече 100 години!

Ти Народ ли си или електорат – отговаряш пред децата си, пред Крум и Райна или пред синтия и патрик!

ИЗБОРЪТ Е ВАШ!

Добрин Петков, Фейсбук