Няма такава държава, няма …

Странна работа!

Борисов и предизборния му щаб обикалят страната, вчера бяха и в Пловдив, а не забелязаха произведението на изкуството на фирмата за капачки, пардон БСП, както рече техния пресцентър!

Кьорави ли са? Защо веднага не писнаха, че БСП им прави провокации? Защо техни бивши министри се обличаха, снимаха и раздаваха тениски с тази гениална картинка?

Защо бре?

Когато Соня Колтуклиева сезира МВР и ЦИК изпратиха срещу нея бореца против комунизма и най-вече срещу БСП, националния олигофрен, осъден престъпник, няколко пъти бит от българите, Харизанов …

Преди това се опитаха да минат с номера с фирмата с капачките, после пък пак обвиниха Нинова и БСП, след това рекоха, че това е анонимен, благодарен привърженик на ГЕРБ, после пак с тази мистериозна фирма за капачки, пак комунистите, а утре ще кажат, че е Алиса или Мечо Пух …

За тайните комунистически служби, за нелегалните, терористични комунистически печатници ще ревнат точно преди самите избори. Това се казва стратегия и тактика! Генералска.

Никой, нито една служба, институция не може да разбере къде и как се печатат огромни рекламни пана, кой ги монтира, кога ги монтира, но ако превишите скоростта по магистралата по която са монтирани с 15 км. ще ви снимат десетина камери поне и ще ви скъсат от глоби! Тук явно камерите са си почивали или агент на БСП ги е изключил, за да може гадните БСП-ри да си пръснат над 7 милиона ей така, за веселба!

Кирил Стаменов, Фейсбук