Общински ГЕРБ – Далавери!

КМЕТ ОТ ГЕРБ храни децата в училище със закуски по обществена поръчка!!!

Както разбрахте, от материалите ми за Жеравна и Видин, много за нещата от които пиша са предизвикани от ваши сигнали и повечето разследвания на екипите ни са свързани със злоупотреби с обществени пари.

Преди време в страницата „Национален Протест срещу Безобразията в България“ започнахте да ни изпращате снимки на закуски в училищата в България, които много хора си мислят, че са безплатни, което е абсолютна лъжа, защото всичко се прави през обществени поръчки и за всяка една закуска, която и куче не би я изяло – както ни пишат много от вас, се харчат пари на данъкоплатците средно около 150 милиона лева на година!!!

Преди няколко месеца ни беше изпратена информация за общинският председател на гр. Вълчи Дол как през 2014 година е скрил фирмата си в която е съдружник с жена си и конфликта на интереси в имуществената си декларация виж снимка 1.

И докато го проверявахме и разследвахме въпросният, се оказа, че господин Георги Минчев Тронков са го кандитирали за кмет от Герб и е спечелил кметският пост в
гр. Вълчи Дол на частични избори.

Затова и преди няколко дни когато получихме поредните снимки на фирма, която усвоява пари, за да храни деца с боклуци в училищата ни направи впечатление името на фирма „ТРОНИС“ ЕООД, може да видите снимки 3 и 4 картината е потресаваща, но уви кмета вече се е доказал като общински председател, че е научил как се „усвояват“ пари правилно и партията са решили да му гласуват доверие за по – големи суми за “ усвояване“ като го направят кмет.

Въпросният господин в предизборните си кампании подкрепен от кмета на гр.Варна смело говори за инфраструктурни проекти и обществени поръчки на стойност
18 милиона лева, дано някой ден не се окажат изпълнени като закуските с които храни децата в училищата от години с обществени пари.

А дали Прокуратурата ще се намеси и провери защо въпросният председател е укрил фирмата си в имуществената си декларация, скоро ще разберем. Все пак да храниш ученици с обществени пари и да го прикриваш, според Герб може и да не е престъпление, но в една нормална държава се издават присъди и подават Оставки!

Г-н Кмете!

И ви моля когато снимате закуски, не снимайте само съдържанието, а и етикета, за да проверяваме, чии са фирмите които печелят поръчките.

Атанас Калев, Фейсбук

КМЕТ ОТ ГЕРБ храни децата в училище със закуски по обществена поръчка спечелена от фирмата му!!!Както разбрахте, от…

Публикувахте от Национален Протест срещу безобразията в България в Вторник, 24 октомври 2017 г.

>