Организаторите на Протеста – Има Такъв Народ – 11.09.2017 година. Излязоха с изявление!

Изявление на Екипа зад Страницата:

„Национален Протест срещу Безобразията в България!“

Българи и Българки, независимо къде сте по света, във връзка с последните събития в Страната и мълчанието от страна на Управляващи и политици – Ние екипите зад Страницата, избрахме датата 11.09.2017 година за общ Национален Протест пред Парламента.

Предвид обстоятелствата, че управляващи и политици забравиха удобно, че 3.5 милиона Българи гласуваха на Референдум на който Партийната Субсидия по техни думи, вече трябваше да е един лев.

Протеста ще е свързан и с това! Предвид обстоятелството, че всеки ден има цигански набези над българи и вече десет години слушаме – Ще се справим! Но всичко става още по зле, Протеста ще е и за това!

Предвид новата цена на тока, газа и водата, които всяка година се увеличават – въпреки обещанията, това е за последен път!

Протеста ще е и за това!

Предвид, че Излъгаха Пенсионерите, че пенсиите ще бъдат увеличени на 300 лева за всички!

Протеста ще е за това!

Предвид, че Върнаха постановление 208! Протеста ще е за това!

Предвид че държат Петър Низамов в ареста, защото бутнал човек! Протеста ще е за това!

Предвид, че политиката на Правителството е да унищожим всичко Българско и Родно! Справка закон за концесиите! Закон за Пенсионните фондове! Закон за Продажба на българска земеделска земя!

Протеста ще и за това!

Предвид, че Телевизиите Манипулират общественото мнение! Протеста ще е и за това!

Предвид, че Парите от Европа отидоха в определени хора и кръгове! Протеста ще е за това!

И не на последно място ПРОТЕСТА ще е, защото Тези Партии в Парламента не Заслужават Доверие и трябва да подадат Незабавно Оставка!

Предлагаме да се избере:

Служебно Правителство обсъдено на широка кръгла маса с хората! Което да бъде Избрано с вота на хората! Парламента в следващите две години да не съществува! Да бъдат избрани хора, които наистина ще работят за България и Българите в следващите, две години под прякото наблюдение на Президента, без естествено и той да налага свои или на съветниците си решения!

Знаем, че Предложението е Крайно и Непопулярно, но е Време да върнем Републиката на Хората и те да Решат Съдбата си!

Стига Партийни Клики и Кръгове са се Упражнявали над Живота и Бъдещето ни!

От екипа зад страницата!

p.s. Готови сме да посочим и хората за които да се гласува, както и да приемем още предложения на адрес [email protected] и за всеки пост имаме минимум по две кандидатури на Истински Българи, които милеят само и Единствено за България и българите!

Да не чакаме на великите сили!

Да бъдем велики хора!

Тук и сега 11.09.2017 – 17:00 часа пред Парламента!