Остават броени дни до „изборите“, а виновни за задлъжняването на държавата, ограбването и пълния хаос в нея няма

Остават броени дни до „изборите“, а виновни за задлъжняването на държавата, ограбването и пълния хаос в нея няма.

Обвинения също няма, защото ГЕРБ, БСП, ДПС, както и всички останали политически лапачи участвали до днес в управлението, са чисти и невинни. Държавата е в прекрасно състояние и сами виждате, че президентското правителство потвърди изключителните постижения.

След като нещата са такива, аз не виждам нито една причина да сменяме Бойко. Нека бъде премиер още два, три мандата след като вече е доказано от самата БСП, че е най-добрия управник на държавата и финансите.

Виновни няма! Истинските виновни сме ние, защото с лекотата на едничка глупост даваме пълномощия и реална власт, на напълно реални престъпници. А като политици, в едно с обръчите им от фирми, те имат пълен имунитет и са напълно свободни да продължат престъпленията си. Останалите – към гробищата! Четете поне, преди да отидете там…

из Декларацията за независимост:

„…Според нас, щом една форма на управление се окаже пагубна за посочената цел, народът има правото да я видоизмени или премахне и да учреди ново управление, поставяйки основите му на такива принципи и организирайки властта му по такъв начин, каквито му се чинят най-подходящи, за да гарантират неговата сигурност и щастие…. Но когато един дълъг низ от злоупотреби и грабителства, преследващи неизменно една и съща цел, говорят, че този народ е застрашен да бъде поставен под властта на един абсолютен деспотизъм, то тогава негово право и негово задължение е да отхвърли подобно управление и да си избере нови пазители на своята бъдеща сигурност…И в подкрепа на настоящата Декларация, като се уповаваме твърдо в подкрепата на божественото провидение, ние взаимно се заклеваме в нашия живот, в нашата съдба и в свещената си чест.“

Ние в безчестие и страх ли сте решили да мрем, господа българи? Един по един ли държите да ни изтребят тия най-долни престъпници?

Николай Марков, Фейсбук