От интервюто с бащата на отвлеченото и върнатo момче, се разбира, че ви управлява Мафия!

От ексклузивното интервю на Тони Златков, баща на отвлеченото и върнатo момче, разбрах няколко неща.

Няма никакъв смисъл да се говори с този човек.

Той знае защо е отвлечен синът му и срещу какви действия от негова страна ще му гарантира живота. Никога не би коментирал фактите, защото от изкарването им в публичната среда никой от двете страни няма полза.

Няма регистриран случай на отвличане, в нито една държава по света, където лично премиера вика жертвите в дома си и сам сформира на същото място „щаб“. Изводите, които прави Златков от фактът, че е бил „поканен“ на разговор за съчувствие са меко казано неадекватни или манипулативни,

Решението да се плати откупът е стимул и прецедент в действията на държавата за защита на своите граждани. Това действие показва симптом, който утвърждава правила при които „ако не платиш – умираш“, подпечатани лично с подписа на премиера Борисов. Гаранцията, че ще си жив след отвличане на практика се дава със същият подпис!

Бизнесът с луксозни возила не е точно бизнес. Няма да навлизам в подробности, но не чух никакъв коментар по темата.

Тони Златков се е съгласил с практиката да му бъде осъществявана „посттравматична профилактика“ чрез поставяне на лична охрана. Пито-платено, но индиректният контрол на който трябва остава, за гарантиране на двете страни.

Управлява ви мафия!

Николай Марков, Фейсбук