Откачена Държава. Откачени политици. Има решение!

Откачените ни политици цял ден се разправят в парламента по теми които надали са им много ясни стигна се до там, че един водопроводчик взе да дава тон с непраните си гащи, на хора които с години са работели в разузнаването, но не това е най – важното.

По – важното в случая е че след днес парламента спокойно може да бъде закрит няколкото малоумници от разни политически сили, спокойно могат да отидат да си пият кафето в отсреща в кафенето на хотела и да си говорят същите глупости, които дрънкаха днес цял ден от трибуната на народното събрание.

Защото морала вече го няма, това народно събрание ще го запомним с най – големите мекотели в българската политика. Халюцинациите на някои хора тип Антон Тодоров и Цвета Караянчева са достойни за психиатрични герои във филм на Хичкок, защото от вчера и днес разбрах две неща Герб са готови на всичко дори да вкарат държавата в гражданска война, но не и да се оттеглят от властта.

Караянчева вчера го каза на глас, днес Водопроводчика го потвърди, няма начин да обвиняваш чужда компания и чужда държава, че са платили рушвет и кампанията на президента и да се мислиш за политик, защото политиката колкото и да е вътрешна, се чува по – силно навън, но той водопроводния откъде да ги знае тези неща.

И докато цяла седмица цялата герб дружина обясняваше навсякъде колко непремлив образ бил Радев за Европа, а Бойко бил най – желания се оказа, че вече нямаме шанс за Еврозоната, класирани сме на последно място за комисията по лекарствата от 30 държави и не на последно място Меркел още не е канцлер и Бойко не знае какво да прави.

Радев пък отлетя за Полша и днес гръмко долетя новина, че е говорил за премахване на санкциите срещу Русия и то не къде да е, а в Полша, който разбира от международна политика ще ме разбере какво искам да кажа, но за по незапознатите ще отбележа факта, че в Полша особено много не обичат Русия. И трябва да имаш куража, за да говориш на форум в Полша такива неща.

Така че как ще се развият събитията и кой какво щял да говори от Герб и какви сигнали ще идват от Европа са две различни неща. Но има няма два месеца ще ни наложат санкции и заради БДЖ несигурността и после сметката ще трябва да я плаща някой и този път дано сметката я платят политиците, защото ако все още народа не се е осъзнал кой трябва да понесе вината, то това означава, че след една година закриването на болници в областните градове ще е най – малкият ни проблем.

Така че, да закрият Парламента ще е най – правилното им решение и без това получават едни хиляди левове заплати за губене на време.

Атанас Калев