Отново случай на шокиращо отношение на възпитатели към деца в детска градина (АУДИО)

Отново случай на шокиращо отношение от страна на възпитатели към невръстни момчета и момичета в детска градина.

Само дни, след като бяха разпространени кадри от скрита камера в ОДЗ „Брезичка“ в Бургас, при който възпитателка малтретира деца, довели и до протести в няколко града, сега пък изтече аудио запис от детска градина „Надежда“ в Плевен, съобщава КРОСС.

Аудиото се появи във „Фейсбук“. На него ясно се чува как педагожката крещи на децата.

Крясъци, заплахи и обиди могат да бъдат чути в аудио запис, за който се твърди, че е направен в първа група в Целодневна детска градина 10 „Надежда“ в Плевен.

Записът беше публикуван в социалните мрежи и бързо достигна до стотици хора.

„Млъкни веднага“. Ти къде се намираш, бе?“, „Ти не разбра ли, че аз командвам тука? Тука каквото кажа, това ще правиш! Като не ти харесва има други градини в тоя град“, „Ама ти си направо ненормална ма“ – това са само част от изразите, произнесени на много висок тон от страна на преподавателката към децата, гарнирани и с постоянното обръщение, „ма“ и „бе“.

Потребителят във Фейсбук твърди, че става въпрос за 3-годишни деца от 1-ва група на градината, а гласът е на ст. Учител Г-жа Гатева. Според потребителя срещу въпросната г-жа Гатева вече има подадени жалби.

Ето какво написа потребителят на Фейсбук с профил Spas Spasova, който разпространи записа (без редакторска намеса).

ДГ Надежда 10 гр.Плевен

1-ва група Ст.учител г-жа Гатева.Срещу въпросната госпожа има подадени жалби през последните няколко години/включително една месец октомври 2017/ всички са със становище,че няма грубо отношение към децата.Това е така може би,защото синът и е адвокат в гр.Плевен с много познанства в общината.По НЕ потвърдена информация г-жа Гатева е с ТЕЛК! Хората с връзки в България могат години на ред да възпитават децата ни със заплахи,грубо отношение и обиди,да наречеш едно дете/на 3г/ НЕНОРМАЛНА пред други 20деца е истинско унижение и накърняване на достойнството му.

ДГ Надежда 10 гр.Плевен 1-ва група Ст.учител г-жа Гатева.Срещу въпросната госпожа има подадени жалби през последните няколко години/включително една месец октомври 2017/ всички са със становище,че няма грубо отношение към децата.Това е така може би,защото синът и е адвокат в гр.Плевен с много познанства в общината.По НЕ потвърдена информация г-жа Гатева е с ТЕЛК! Хората с връзки в България могат години на ред да възпитават децата ни със заплахи,грубо отношение и обиди,да наречеш едно дете/на 3г/ НЕНОРМАЛНА пред други 20деца е истинско унижение и накърняване на достойнството му

Публикувахте от Spas Spasova в Неделя, 11 февруари 2018 г.

<
Източник: КРОСС