Паметник на Рейгън в Южния парк, а той въобще чувал ли е за България?

Поредната надупена изява на колониалната ни администрация със съдействието на управляващата хунта, е построяването на паметник в България на човек, който не само, че нищо не е направил за нас, но и едва ли е чувал за нашата страна през живота си.

Паметникът е пълно недоразумение, но той още и ни демонстрира колониалната принадлежност към американските ни, евроатлантическите ни господари.

Българите явно трябва да знаят кой е Роналд Рейгън, понеже бъдещите поколения ще бъдат омайвани с него, а не със славната ни история. За момента още не са измислили какъв принос има Рейгън към България, но не се и съмнявайте, че ще измислят такъв, и ще го пласират в учебниците ни по история.

Според бившите комунисти, които сега го играят антикомунисти Роналд Рейгън бил сринал комунизма, което не е точно така. Комунизмът е сринат от плешивеца с петното на главата – Михаил Горбачов, но това е друга тема.

Ние трябва да сме доволни, че татко Рейгън ни отвори магазините за навлизането на банани, които по времето на комунизма бяха оскъдни. Може би трябва да препишем думите другаря Тодор Живков на Роналд Рейгън: „Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има банани за вас!“