Паметникът на Роналд Рейгън си получи заслуженото, поляха го с бяла боя и монтажна пяна

Наскоро откритият паметник на 40-я американски президент Роналд Рейгън в Южния парк в София бе повреден от вандали, съобщава Нова телевизия.

Вандалският акт е станал тази нощ, като неизвестни лица са покрили част от паметника с червен плат и са залели с бяла боя и монтажна пяна камъка, където е изписано името му.

В социалната мрежа „вандалската“ проява обаче не беше отразена с възмущение, а искрено зарадва хиляди. Повечето коментари са свързани с това, че вандалският акт си го заслужавал паметника на Роналд Рейгън. Явно на повечето българи не се харесва идеята да има паметник на американския президент, който спомогна да имаме свободен достъп до банани, какъвто нямахме по време на комунизма.

Не знаем какво става с Ал Йо (Александър Йорданов), който ако е видял този вандалски акт и сигурно е получил инфаркт. Напомняме ви, че Ал Йо беше изригнал с искане Южен парк да бъде прекръстен на Роналд Рейгън парк.

Предполага се, че сега хрантутниците на американските НПО-та ще завият в единен глас, че е станало нещо много ужасно, нещо по-ужасно дори и от Бухенвалд! Няма и как, след като колонията България трябва да демонстрира своето покорство и всеотдайност към метрополията САЩ.