Парадокс е Нинова да говори за демокрация, нейната партия пращаше хора в лагери

Десислава Атанасова от ГЕРБ заяви, че е парадокс е Корнелия Нинова да говори за демокрация, а демокрацията да ѝ е отнела много, както е казала преди две години.

В „Денят започва с Георги Любенов“ Атанасова каза, че е парадоксално БСП да говори за свобода на словото, а нейната партия да е пращала хората с различно мнение в лагери.

По време на вчерашния конгрес на партията се чуха много неща, но най-вече патетични речи, които звучаха парадоксално. Парадокс е Нинова да говори за демокрация, за която говореше колко много ни е отнела. Парадокс е да говори за правова държава, а в същото време нейни съпартийци обясняваха как Народният съд е бил необходимост. Парадокс беше и това приватизаторката да иска забрана на приватизацията. Като цяло вчера имаше доста парадокси, изброи Десислава Атанасова.

По думите ѝ БСП е единствената партия, която има толкова милионери, че „дори Гергов не може да ги изброи“

,,Темата „Елена Йончева“ не стои на вниманието на ГЕРБ. Елена Йончева е с обвинение от българската прокуратура, а не от ГЕРБ. Говорят за държавност, а хулят държавните институции. Не мога да се съглася с твърденията, че българските институции са поръчкови“, заяви тя.

Относно информацията на Йончева за корупция в правителството Атанасова посочи, че темата се преекспонира.

,,В България има институции, има държавност, има законодателство, така че ако Йончева разкрие някакви схеми, на кого ще подаде сигнал, щом всички власти в у нас корумпирани? Мисля, че темата се преекпонира, а и все още не знам госпожа Йончева да е подала официален сигнал за някое от нейните твърдения или разследвания“, коментира Атанасова.

,,В една предизборна кампания се използва всичко, нормално е. Но да се говори за репресии и подобни неща и всички грехове да се приписват на ГЕРБ е несериозно. Ако действително има репресии срещу опозицията, ще може ли БСП да направи своя партийна телевизия? Това вече се превръща в истерия и освен да отврати гражданите от изборния процес, друго няма да направи“, обясни депутатът от ГЕРБ.

,,Имаме ясна управленска програма, която се изпълнява стриктно. Не смятам, че трябва да има предсрочни парламентарни избори“, заключи Атанасова.

Източник: Епицентър.бг