Парламента не е кочина, а е куклен театър, в който свинете си играят на демокрация

Когато БОЕЦ посрещнахме новите ни „депутати“ пред парламента с викове и плакати „ДОБРЕ ДОШЛИ СВИНЕ! В КОЧИНАТА НА БУДА!“, мнозина ни обвиниха, че сме били крайни и цинични.

Днес, два месеца по-късно разбрахме , че парламента не е кочина, а е куклен театър. В който свинете си играят на демокрация, дърпайки конците на своите марионетки играейки жалките си гнусни игри. Превръщайки цялата държава в кочина. До днес няма нито един приет закон, нито една стартирала реформа, а марионетките на свинете вече са взели по две заплати.

Днес разбрахме и друго. Преди десет години Вожда-слънце произнесе култовата си реплика „Ние ги хващаме, те ги пускат“. Днес разбрахме и кой ги пуска. Цецка не можа да стане „майка на нацията“, но стана „майка на мафията“.

Разбрахме още, че пари за безплатни импланти за болните хора например няма, но пари за безплатни гривни за престъпниците има. За да си джиткат на свобода. Те са най-важните за управляващите, както се казва „приоритет“. И с това сигурно съдебната реформа ще се изчерпа.

НЕ РАЗБРАХМЕ обаче, защо Цацаров се среща по частни офиси с олигарси и партийни функционери. НЕ РАЗБРАХМЕ и какво се случи с КТБ, но платихме милиардите. НЕ РАЗБРАХМЕ и защо никой не разследва огласените в Яневагейт престъпления.

Разбрахме само, че ТОЙ си го избра. И заедно с КОЙ еб*ват майката на целият народ.

Дебелите станаха толкова дебели, че се наложи няколко милиона българи да се изнесат, за да има място за тях.

ОСТАВА ДА РАЗБЕРЕМ ПОСЛЕДНОТО! И то е, че от това зло отърването е само на площадите.

Пак ще ни обвинят, че сме крайни. Не. Крайно е това, че живеем в най-бедната, корумпирана и безправова държава в Европа, а децата ни бягат от родината си. Това е крайно. Да се бориш за рода си и родината си не е крайно. Да се бориш за свобода и справедливост не е крайно. Да се бориш, търсейки истината не е крайно. БОЕЦ водим тази битка.

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“, Фейсбук