Партията на Валери Симеонов щяла да бори мафията чрез прмехване на преместваеми обекти! Не и хотелите на брега!

Вчера най-мощния говорител на партията на Валери Симеонов гръмко обяви ще борим мафията чрез премахване на преместваемите обекти по брега на морето!

Да се чуди човек има ли наивници в България, които да вярват на тези празни приказки?

Ако има такива, то те трябва незабавно да се прегледат! Познавачи на идеологията на Симеоновата партия отдавна обясняват, че вицепремиера никога не се е борил и няма намерение да се бори с мафията! Някои дори задават въпросът – дали пък мафията не е самия той?

Аргументите на въпросът им съвсем не са лишени от логика за трезво мислещите хора, които за съжаление все по-често напускат България. Мафията отдавна не развива дейността си чрез преместваеми обекти казват те! Мафията разполага с държавата и управляващите , част от които е и самия Симеонов?

Тогава това би означавало партията на Симеонов НФСБ да внесе закон за премахване на хотелите по брега на морето, които са изградени от мафиотски босове, но пък с такъв закон дали няма да пострада и самия Симеонов.Вероятно същия е забравил, че фирмата му СКАТ ТВ -ООД е осъдена за незаконно построена пристройка на хотел „Панорама“, която години наред не е премахвеана? Ало, наивниците, още ли вярвате, че Симеонов и партията му мислят за вас и, че ще се борят срещу мафията?

Източник: Bnews.bg