Патреотарите на Валери Симеонов искат налагане на по-висок имотен данък!

Пореден безумен законопроект сътвориха патреотарите на Валери Симеонов!

Искат собствениците на жилища в несъществуващи курорти да плащат по-високи имотни данъци за наследените жилища.

В  желанието си да изгонят руските собственици на жилища по Черноморието, капацитети като Йордан Апостолов, който се прочу с укриването на имоти за милиони, неговия колега Валентин Касабов, който пък се прочу с измислен прадядо ковчежник на Левски, Георги Колев, който гордо се е снимал с брояча на гласове за ДПС в Турция  и другите им ортаци на практика удариха с по-висок данък хората по селата, на които обещаваха полицейска защита от кражбите на малцинствата.

С предлаганите промени в закона за местните данъци и такси хората на Валери Симеонов увеличават имотния данък в 138 населени места, които някога са били обявени за курорти.Всички, които притежават жилища , които не са основно такова за тях в куророти включени в списъка на Министерски съвет ще плащат по-висок данък. Ето линк към списъка с курортите : https://www.lex.bg/en/laws/ldoc/2135778458
За съжаление повечето населени места са обезлюдени отдавна и основното им население е от роми. Ярък пример е село Стефан Караджово, което е било обявено за курорт през далечната 1963 г. За съжаление родното място на Стефан Караджа е населено предимно с роми, а по-голямата част от жителите му отдавна търсят поминък в чужбина или по големите градове.

Сега тези хора ще плащат по-високи данъци за пустеещите бащини домове, които не са тяхно основно жилище.Същата участ ще споделят и собствениците на такива жилища в десетки други села като Мараш, Бели Искър,Михалково, Елешница, Красново, гр. Меричлери, гр.Котел, който е загубил 2500 души от населението си и още много други населени места.

Според запознати в пъкленото дело патриотарите целят чрез законопроекта си хората да продадат на безценица имотите си и в тях да бъдат заселени бежанци и работници от трети страни, които ще бъдат внасяни, за да работят за по- ниски заплати. Въобще капацитетите на Симеонов ще нанесат пореден тежък удар върху българското население и за пореден път ще обслужат чужди антибългарски интереси!

Източник: Bnews.bg