Патриотите зоват: Българи, към турската граница! Да затворим всички ГКПП, да спрем „вноса“ на избиратели на Местан!

На 24 март в 11.00 ч. започва блокадата

Да затворим всички ГКПП, да спрем „вноса“ на избиратели на Местан!

Това написа в профила си в социалната мрежа Искрен Веселинов, заместник-председател на ВМРО и водач на листата на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ в Русенско.

Предупредителната блокада на Обединените патриоти на 21 март не бе разбрана нито от българското, нито от турското правителство.

Автобусите стават все повече, а в петък и събота ще бъдат стотици. „Изселниците“ дори не крият от медиите, че целият масраф се плаща от турската държава – пътуване, храна, даже отпуск осигуряват на работещите. Целта е в българския парламент да има още една турска партия, марионетка на Ердоган, заявява Веселинов.

Трябва да докажем, че в България има патриоти, има и гражданско общество. След като шепа фермери в Гърция можаха да държат границата затворена два месеца заради субсидиите си, не можем ли ние да го направим за два дена заради националната си чест?! Нужна е мобилизация, воля и организация, зове патриотът.

Моят съмишленик и приятел Ангел Джамбазки води координацията и отговаря за основния пункт – „Капитан Андреево“. Аз съм организатор за протестите на ГКПП „Лесово“. Започваме да се събираме в петък, 24 март от 11.00 ч. Всеки е поканен и призован да се включи, пише още Искрен Веселинов.

Желаещите да подкрепят защитата на националните интереси и да бъдат част от блокадата трябва да се разпределят по области така:

Към ГКПП „Лесово“ се насочват патриотите от областите: Ямбол, Сливен, Велико Търново, Шумен, Русе и Силистра.

Областите на запад от тези, да се насочват към ГКПП „Капитан Андреево“, а на изток – към ГКПП „Малко Търново“.

Да защитим БЪЛГАРСКАТА НЕЗАВИСИМОСТ!

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Източник: ВМРО