Пеевски изнася оръжие за ИДИЛ и контрабанда на цигари в Близкия и Далечен изток

Чета възпалени публикации и постове на темата за допуска на Иво Христов до класифицирана информация.

Пеевски имаше такъв, сигурно и все още има.

Пеевски изнася оръжие за ИДИЛ и контрабанда на цигари в Близкия и Далечен изток. За влиянието му във ВСС, основните медии, ДАНС, „Атака“ и правителството няма да отварям и дума. Искам да кажа, че такъв допуск имат всички до които тази информация се отнася като нейни обекти. Впрочем това не е никаква класифицирана информация, защото всички, които се интересуваме от тези неща я знаем.

В България класифициран е само мащаба на простотията и некомпетентността, които управляват. Дори и най-големите хейтъри във ФБ нямат представа за истинските му измерения. Колкото по-гламаво е нещо, толкова по-класифицирано е то у нас.

Въпросите на националната сигурност в България се разнасят по кафенетата от шофьорите на Пеевски и в това няма никаква национална сигурност. Точно обратното – това е симптом на тотална национална несигурност. Цигански катун, който се носи по живота без взискателност, цел и подредба на собствения си свят, движен единствено от волята на най-арогантната маймуна.

Това е потрес.

Класификация е сложна и непостижима дума за този хаос от примитивни и хаотични страсти. Ще ми бъде много забавно когато Иво Христов поиска и получи допуск до тази информация да видя какво точно ще се промени в отношението им. Или тогава ще писнат, защо я е получил. Като стария виц за шапката..

Явор Дачков, Фейсбук