Петър Низамов: Да помогнем на българката, на която социалните отнеха трите и деца (ВИДЕО)

Петър Низамов-Перата с призив във Фейсбук за помощ на Даниела Колева, която остана без деца, след като социалните и ги отнеха:

Ето и неговия призив:

Дарение за Дани от Сливен, на която социалните отнеха трите деца. Не са и осигурили още нищо както тиражираха по измислените медии.

Днес от моя милост Петър Низамов и от името на председателстваните от мен „Цивилни отряди за защита на жените и вярата“ и „Български юридически комитет- защита на българщината с правни средства“ заедно с Православно Братство „Слово и дело“ и Българската Православна Църква дарихме на българската майка хранителни провизии и продукти за Коледа.

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА БТВ И НОВА, които разказаха за някаква измислена „щастлива развръзка“… че била получила социално жилище и т.н. Такива екстри не са предвидени за БЪЛГАРИТЕ , а само за незаконните инфилтратори (мигрантите).
Както чувате сами, никакво жилище не са и осигурили, а децата ще ги върнат чак след делото, което адвокатите на председателствания от мен „Български юридически комитет- защита на българщината с правни средства“- с председател Петър Низамов Перата , Петър Николов от ВАК и Мартин Пеев от ШАК заведохме БЕЗВЪЗМЕЗДНО.
За сега се преборихме да е заедно с децата си на Коледа.

Стартирали сме на 6 декември още дарителска кампания за подпомагане на майката от Сливен – с отнетите три деца от социалните.

ПАРИТЕ СЕ ПРЕВЕЖДАТ ЛИЧНО НА ДАНИЕЛА , КОИТО САМО ТЯ МОЖЕ ДА ТЕГЛИ И ОПЕРИРА СЪС СМЕТКАТА.

ДАНИЕЛА СТЕФКОВА КОЛЕВА
в Райфайзен банк ЕАД – България
IBAN : BG47RZBB91551007635129
BIC/SWIFT CODE : RZBBBGSF

или дрехи до :
Антоанета Иванова ( сестра на Даниела)
гр. Нова Загора , ул. „Димитър Благоев“ бл.10 , вх. А

Петър Низамов:Дарение и адвокатска защита за майката от Сливен

Дарение за Дани от Сливен, на която социалните отнеха трите деца. Не са и осигурили още нищо както тиражираха по измислените медии.Днес от моя милост Петър Низамов и от името на председателстваните от мен "Цивилни отряди за защита на жените и вярата" и "Български юридически комитет- защита на българщината с правни средства" заедно с Православно Братство "Слово и дело" и Българската Православна Църква дарихме на българската майка хранителни провизии и продукти за Коледа.НЕ ВЯРВАЙТЕ НА БТВ И НОВА, които разказаха за някаква измислена "щастлива развръзка"… че била получила социално жилище и т.н. Такива екстри не са предвидени за БЪЛГАРИТЕ , а само за незаконните инфилтратори (мигрантите).Както чувате сами, никакво жилище не са и осигурили, а децата ще ги върнат чак след делото, което адвокатите на председателствания от мен "Български юридически комитет- защита на българщината с правни средства"- с председател Петър Низамов Перата , Петър Николов от ВАК и Мартин Пеев от ШАК заведохме БЕЗВЪЗМЕЗДНО. За сега се преборихме да е заедно с децата си на Коледа.Стартирали сме на 6 декември още дарителска кампания за подпомагане на майката от Сливен – с отнетите три деца от социалните .ПАРИТЕ СЕ ПРЕВЕЖДАТ ЛИЧНО НА ДАНИЕЛА , КОИТО САМО ТЯ МОЖЕ ДА ТЕГЛИ И ОПЕРИРА СЪС СМЕТКАТА. ДАНИЕЛА СТЕФКОВА КОЛЕВАв Райфайзен банк ЕАД – БългарияIBAN : BG47RZBB91551007635129BIC/SWIFT CODE : RZBBBGSFили дрехи до : Антоанета Иванова ( сестра на Даниела) гр. Нова Загора , ул. "Димитър Благоев" бл.10 , вх. А

Публикувахте от Петър Низамов Petar Nizamov в Сряда, 21 декември 2016 г.