Писмо до политиците! Господа Политици – Спите ли?

Когато тази сутрин ми изпратиха новината от Смолян за момчето брутално бито от група цигани, лежящо в Пловдивска Болница със строшен череп – седях и мислих поне три часа дали да и дам гласност.

След Асеновград и с.Мокреш се чудя, когато ги публикувам тези новини изобщо на някой правили му впечатление как медии и власт умишлено ги прикриват зад фасадата междусъседски войни.

Да може и така да се наричат все пак няма как циганите от София да отидат да пребият момчето в Смолян, няма как циганите от с. Мокреш да отидат да нападнат децата в Асеновград или пък да изнасилят и оберат някоя старица в с.Мечка. На някой направили му впечатление, че всички телефонни измамници са цигани? А задавал ли си е въпроса откъде имат телефона на вашата баба и как циганин от Варненско е толкова добре информиран за спестяванията на вашите баба и дядо във Врачанско примерно? Задавали ли сте си тези въпроси?

Защото, аз тази сутрин си ги задавах, задавах си и още като за Организации БХК, Америка за България, Отворено Общество какво точно се опитват да направят в България?

Задавах си въпроси от типа, шибаните политици докога заради едните изборни гласове ще толерират Циганията?

Задавах си въпроси, въпроси, въпроси цели три часа и си мислех за времето когато циганина ходеше на работа и след осем часа вечер нямаше право да излиза от махалата. Мислех си за онази Милиция, която ги смазваше с палките и кубинките за най – малкото провинение. Мислех си за онези български мъже едно време, когато за минути се вдигаха, за да запалят поредният цигански катун появил се около техният град или село. Мислех си за времето когато циганите не получаваха помощи и ядаха бой, без да се оплакват, когато откраднеха един метален казан.

Сега новината е разпространена. Българите в Смолян се организират за Протест.

Полицията също се организира, но покой не ми дава една мисъл, ако примерно недай си боже се случат на десет места инциденти Цигани – Българи, ще се считали седмица след това, че е избухнала гражданска война.

Не искам да съм лош пророк господа политици, но дундуркайки вашите цигански избиратели и не наказвайки с цялата строгост на закона, вие освен че унищожихте икономически България, скоро ще я заличите и Териториално.

И да проблема не е Етнически, проблема си е Политически, защото за всичко случващо се около нас вина имат най – много политиците от политическите партии.

След това идва ред на Българите, които вместо да се вдигнат и спасят България, предпочитат да се правят на слепи и глухи за проблема – Циганизация!

Атанас Калев